Belangrijk bericht over de beoordeling van je herregistratie-aanvraag

Officieel hebben wij 3 maanden om je herregistratie-aanvraag te beoordelen. Als je je herregistratie-aanvraag op tijd hebt ingediend (dat wil zeggen: minimaal 1 dag voordat je registratie verloopt), blijf je geregistreerd tot wij je dossier hebben beoordeeld. Ook als we om een aanvulling vragen, blijf je geregistreerd.

Je registratie verloopt dus niet zolang wij je dossier nog in behandeling hebben, op voorwaarde dat je je herregistratie-aanvraag op tijd hebt ingediend.

Je hoeft niet te wachten met indienen tot al je activiteiten beoordeeld zijn. Zodra je genoeg punten hebt ingevoerd, kun je je herregistratie-aanvraag indienen. Je kunt dit zien aan de button Herregistratie indienen die dan in Mijn SKJ verschijnt.

Het is momenteel erg druk bij SKJ. Als je ons een e-mail gestuurd hebt, dan kun je ervan uitgaan dat die beantwoord wordt. Dat duurt wel wat langer dan we zouden willen.

Om verdere vertraging te voorkomen vragen we je vriendelijk om niet te mailen of te bellen met de vraag hoe lang de beoordeling van je dossier of het beantwoorden van je bericht nog duurt.

Bedankt voor je geduld.

Lees ook: Wanneer worden mijn herregistratie-activiteiten beoordeeld?

Terug naar ‘SKJ voor professionals’

Terug naar het Helpcenter