NLP-Practitioner opleiding

ID nummer: SKJ205487
Periode: 20 juli 2020 t/m 20 juli 2023
Type cursus: Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en) / alleen accreditatie voor het totaal
Opleidingsinsituut: Sluis NLP instituut Adres: Prins Frederikplein 645
3071KS ROTTERDAM
Email: hallo@sluisnlpinstituut.nl Website: http://www.sluisnlpinstituut.nl
Registerpunten: 178.00 - Scholing
Geacrediteerd door: Stichting Kwaliteitsregister Jeugd

Tijdens de NLP Practitioner opleiding krijg je praktische handvatten om jezelf en anderen te helpen. De technieken en principes die je gaat leren zijn afkomstig van enkele van de meest succesvolle coaches, trainers, therapeuten, ondernemers en managers ter wereld. De filosofie van NLP is dat succesvol gedrag aangeleerd kan worden en dat is dan ook wat je in deze opleiding gaat ervaren.
Of het nu gaat over excellente communicatieve vaardigheden, meer grip op emoties, versneld nieuw gedrag aanleren of zelfs het aannemen van overtuigingen die leiden tot meer succes en geluk. Dit alles (en meer) ga je ervaren tijdens de NLP Practitioner opleiding. Er wordt gewerkt met eigen casuïstiek met opdrachten, activerende gesprekstechnieken, coach -en taal modellen, communicatie vaardigheden en presentaties. Ook is er aandacht voor de professionele houding, ontwikkeling en toepassen van kennis en vaardigheden van de coach en wel zo dat die aansluiting vind bij de wensen en mogelijkheden van de coachee .
NLP wordt vaak gezien als een handleiding voor je brein. Het menselijk brein is het meest geavanceerde apparaat ter wereld. De potentie is gigantisch en de mogelijkheden zijn eindeloos. En toch krijgen we hier over het algemeen nooit een handleiding bij.
Dit verandert echter met het volgen van jouw NLP Practitioner opleiding. Door middel van praktische psychologische modellen ontdek je de principes achter succesvol gedrag. Zo krijg je meer inzicht in waarom je doet wat je doet, en hoe je effectieve verandering kunt aanbrengen in je huidige patronen.