Opleiding ervaringsleren en procesbegeleiding

ID nummer: SKJ210301
Periode: 8 januari 2022 t/m 8 januari 2025
Type cursus: Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en) / alleen accreditatie voor het totaal
Opleidingsinsituut: Learning Path Adres: Zinktrekkersplein 3
3920 Lommel
Email: info@learningpath.be Website: http://www.learningpath.be
Registerpunten: 51.00 - Training
Geacrediteerd door: Stichting Kwaliteitsregister Jeugd

Vijfdaagse opleiding ervaringsleren
Dag 1 : introductiedag : We maken kennis met elkaar, met de groep en met het programma. Deze introductiedag resulteert in een concreet programma waarbij wij met jullie noden aan de slag gaan.
3-daagse : Enkele weken later volgt er een 3-daagse met overnachting. We gaan beleven en ervaren wat een groepsdynamisch proces is: welke kansen gaan hierin schuil en welke interventies zet je best in of nét niet? We verdiepen ons in de verschillende theoretische kaders en maken dit concreet aan de hand van jullie groepsproces.
dag 5 : Na de 3-daagse is er een terugkomdag voorzien. We starten de dag met een terugblik op de 3-daagse: wat hebben we geleerd en heeft de 3-daagse voor iedereen betekend? Samen bekijken we vervolgens hoe we met deze nieuwe inzichten aan de slag kunnen gaan in een ruimere context.

Doorheen deze 5 dagen bieden we een ruim aanbod van activiteiten en dynamics. Op die manier word je concreet ondergedompeld in de methodiek van het ervaringsgericht leren en wordt je persoonlijke groei gestimuleerd.