Oplossingsgericht Werken 2.0 online

ID nummer: SKJ208341
Periode: 1 februari 2021 t/m 1 februari 2022
Type cursus: Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en) / accreditatie per bijeenkomst
Opleidingsinsituut: Vraagkracht Adres: Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden
Email: paut-kromkamp@vraagkracht.nl Website: https://vraagkracht.nl
Registerpunten: 40.00 - Training
Geacrediteerd door: Stichting Kwaliteitsregister Jeugd

Ben je toe aan verdieping van je Oplossingsgerichte kennis en vaardigheden? Wil je weten wat het allernieuwste is in de wereld van Solution Focused werken? Zoek je een grondige opleiding? Wil je je bekwamen als coach of als leidinggevende? Zoek dan niet verder, maar mail ons en noteer alvast de data.

In vijf trainingsdagen gaan we steeds in op een hoofdthema, zoals leiderschap en personeelsmanagement, werken met groepen, bespreken van zorgen, risico’s en gevaren, bemiddelen en omgaan met conflicten, micro-analyse en vooronderstellingen. Tijdens alle dagen gaan we in op het goed luisteren naar de ander en de kunst van het doorvragen.

De vaste trainers zijn Marieke Wulffraat, Paut Kromkamp en Rob Paludanus. Zij brengen de nieuwste ontwikkelingen van BRIEF mee en ieder hun eigen specialisaties. Tijdens alle dagen zal er veel geoefend worden, zodat je de kans hebt om met je eigen praktijkvragen en ontwikkelingswensen aan de slag te gaan.

Het is een vereiste dat je tussen de trainingsdagen door kan oefenen in de dagelijkse praktijk. Je neemt je eigen praktijkmateriaal mee dat gedurende de opleiding gebruikt zal worden om je ontwikkeling zichtbaar te maken. Aan het einde van de opleiding volgen 2 online intervisies onder leiding van een van de trainers. Ook na de opleiding kun je nog een beroep op ons doen.

Modules: Oplossingsgericht Werken 2.0 Basis - 14 uur
Oplossingsgericht Werken 2.0 Verdieping - 26 uur