Oplossingsgericht Werken 2.0

ID nummer: SKJ206740
Periode: 21 maart 2020 t/m 21 maart 2023
Type cursus: Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en) / alleen accreditatie voor het totaal
Opleidingsinsituut: Vraagkracht Adres: Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden
Email: paut-kromkamp@vraagkracht.nl Website: http://www.vraagkracht.nl
Registerpunten: 94.00 - Scholing
Geacrediteerd door: Stichting Kwaliteitsregister Jeugd

Ben je toe aan verdieping van je Oplossingsgerichte kennis en vaardigheden? Wil je weten wat het allernieuwste is in de wereld van Solution Focused werken? Zoek je een grondige opleiding? Wil je je bekwamen als coach of als leidinggevende? Zoek dan niet verder, maar mail ons snel voor meer informatie en noteer alvast de data.

In vijf blokken van twee dagen gaan we steeds in op een hoofdthema, zoals leiderschap en personeelsmanagement, werken met groepen, bespreken van zorgen, risico’s en gevaren, bemiddelen en omgaan met conflicten, micro-analyse en vooronderstellingen. Voor dat laatste komt niemand minder dan Peter Szabo (Zwitserland) speciaal voor ons naar Nederland waar hij uitgebreid zal ingaan op vooronderstellingen en het belang van het uitvragen van eerder succes.

De vaste trainers zijn Marieke Wulffraat, Paut Kromkamp en Rob Paludanus. Zij brengen de nieuwste ontwikkelingen van BRIEF in Londen mee en ieder hun eigen specialisaties.

Tijdens alle dagen zal er veel geoefend worden, zodat je de kans hebt om met je eigen praktijkvragen en ontwikkelingswensen aan de slag te gaan. Het is een vereiste dat je tussen de trainingsdagen door kan oefenen in de dagelijkse praktijk. Je neemt je eigen praktijkmateriaal mee dat gedurende de opleiding gebruikt zal worden om je ontwikkeling zichtbaar te maken. Aan het eind van de opleiding krijg je door een reflectie zicht op je totale vorderingen. Je krijgt gedurende een half jaar een persoonlijke mentor en de opleiding wordt ondersteund door online intervisies tussen de trainingsdagen, onder leiding van een van de trainers. Ook na de opleiding kun je nog een beroep op ons doen.