Persoonlijke ontwikkeling en professionele groei voor zorgprofessionals

ID nummer: SKJ207283
Periode: 29 september 2020 t/m 29 september 2023
Type cursus: Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en) / alleen accreditatie voor het totaal
Opleidingsinsituut: King nascholing Adres: Prins Bernardplein 200
1097JB AMSTERDAM
Email: info@kingnascholing.nl Website: https://www.kingnascholing.nl/cursussen/persoonlijke-ontwikkeling-en-professionele-groei-voor-zorgprofessionals#main
Registerpunten: 30.75 - Cursus
Geacrediteerd door: Stichting Kwaliteitsregister Jeugd

In dit 3-daagse programma voor Social Workers gaan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling hand in hand. Door mentaal en fysiek in beweging te komen en daarop te reflecteren. Zodat jij je vakmanschap, professionele autonomie en je persoonlijk leiderschap vergroot. Dat doen we op een unieke en inspirerende locatie, zowel binnenshuis als buiten.

In deze drie dagen reiken we je methoden en technieken aan gebaseerd op o.a. ervaringsleer, systemisch werken en verbindende communicatie.

Je ervaart en leert hoe en wanneer je deze methoden en technieken het beste kunt toepassen, in afstemming op de situatie, beleving en behoefte van de cliënt.

Door het integreren van deze methoden en technieken in jouw werkwijze en het verhogen van je zelfinzicht en zelfkennis, draag je bij aan structurele en blijvende veranderingen bij je cliënt.

Dit programma biedt een inspirerende en avontuurlijke reis van zelfreflectie, een kans om meer jezelf te worden in je professionele functioneren.

Maar ook drie dagen van zelfzorg, waarin je bewust de tijd en ruimte voor jezelf creëert, om vervolgens weer met nieuwe inzichten, plezier en energie aan het werk te kunnen gaan.

Maak bewust tijd voor jezelf en stap met hernieuwde inzichten, plezier en energie in je werk.

Daarnaast groei je ook in het vermogen om ze intuïtief en creatief in te kunnen zetten, in afstemming op de situatie, beleving en behoefte van de cliënt door het zelf te ervaren.