Werk je in loondienst?

Heb je een werkgeversverklaring/werkervaringsverklaring nodig om je te kunnen registreren, gebruik dan een van de voorgedrukte verklaringen die je hier kunt downloaden.
Deze werkgeversverklaring/werkervaringsverklaring is een verklaring specifiek voor SKJ, waaruit blijkt dat je werkt in een functie waarvoor registratie is vereist. Het is dus géén standaard werkgeversverklaring die aantoont dat je in dienst bent van je werkgever. Gebruik daarom de speciale voorgedrukte werkgeversverklaring die je hier kunt downloaden.

Val je nog onder de overgangsregeling, dan gebruik je deze: Werkervaringsverklaring registratie jeugd- en gezinsprofessionals (overgangsregeling).

Werk je als zelfstandige?

Ben je niet in dienst, maar werk je als zelfstandige? Gebruik dan de eigen verklaring werkervaring.

Val je nog onder de overgangsregeling, dan gebruik je deze: Eigen verklaring werkervaring registratie jeugd- en gezinsprofessionals (overgangsregeling).

Verklaring getekend?

De ingevulde en ondertekende werkgeversverklaring/werkervaringsverklaring of eigen verklaring werkervaring moet je uploaden in Mijn SKJ. Dat gaat als volgt:

  1. Log in op Mijn SKJ.
  2. Klik op start registratie of verder met registratie: hier kun je naast de werkgeversverklaring ook je diploma en je VOG uploaden.
  3. Klik daarna op Verstuur dit formulier.